Hoe werkt de opleiding van Abilety?

Het proces

Elke student ontwikkeld zijn/haar eigen online leertraject. Het geleerde wordt direct toegepast zodat je in korte tijd leert door te doen. In teams wordt gewerkt met een agile werkmethode

Elke student ontwikkeld zijn/haar eigen leertraject. Op je eigen tempo bepaal je je eigen onlineleertraject om je te bekwamen in de theorieën en modellen die nodig zijn om de klantervaring te optimaliseren. Je neem je eigen device (laptop, tablet, smartphone, etc.) mee. Je leert de wensen en behoeften van de doelgroep inzichtelijk te maken om zo een waarde gedreven strategie te bepalen. Ook probeer de klantreis zo goed mogelijk in kaart te brengen. Door het probleem van je klant op te lossen probeer je relevant te zijn.

 

Daarnaast voer je in teamverband met de scrum methode opdrachten uit om het geleerde direct in praktijk te brengen. We onderwijzen zo weinig mogelijk maar coachen je naar het gewenste resultaat. Theoretische kennis die je net hebt opgedaan door het volgen van online modules pas je direct toe. Zo vergeet je niet 50% van de stof die je tot je hebt genomen.

 

Samen met je team run een webshop en probeer je de acquisitie, conversie en retentie te optimaliseren. Je begint met het analyseren van de huidige situatie van een bestaande webshop om vervolgens experimenten uit te voeren. Daarna probeer je de webshop te optimaliseren. 70% leer je door te doen. 20% leer je door te kijken naar en overleggen met anderen. 10% leer je door theoretische ondersteuning door het volgen van online modules.

 

In korte tijd leer je de kneepjes van het online marketing vak door het geleerde direct in praktijk te brengen. Dit doen we met behulp van gamification en challenges. Individueel en samen met je team ga jij uitdagingen aan om de klantervaring te optimaliseren.

 

We passen het snelkookpanmodel (bootcampmodel) toe. In korte tijd word je ondergedompeld in de principes van online marketing. Het hele traject duurt 10 weken en er worden circa 7 bijeenkomsten georganiseerd. Er vindt een introductie bijeenkomst plaats om de lijnen uit te zetten. Daarna kun je de bijeenkomsten gebruiken voor je sprint reviews en retrospectives. Natuurlijk kun je altijd vragen stellen aan en kennis delen met verschillende stakeholders. Misschien loopt er wel een talent scout rond waar wij je aan kunnen bemiddelen.

 

De beste manier om je toekomst te voorspellen is door het zelf vorm te geven. Abilety maakt je bekwaam & behendig. Ability geeft jou de mogelijkheid om je snel te bekwamen in online marketing. Leer door te doen. Bij Ability word je begeleid door een Google en NIMA gekwalificeerde coach.