Waarom de opleiding van Abilety?

Voor organisaties!

Het doel van Abilety is een actieve bijdrage te leveren aan een innovatieve maatschappij door relevante kennis te verspreiden.

Op dit moment kunnen veel vacatures op het gebied van online marketing niet worden ingevuld. Online marketeer staat in de top 5 van de meest gevraagde beroepen. Bedrijven kunnen hierdoor niet in voldoende mate groeien. Jammer voor bedrijven en de maatschappij. Maar ook jammer voor talenten. Misschien laat u wel een hele mooie kans liggen om te groeien.

Abilety wil een bijdrage leveren om het tekort aan bekwame en behendige online marketeers terug te dringen. Dit doen wij door een efficiënte en innovatieve leertraject aan te bieden op basis van gamification en challenges. Binnen tien weken worden talenten klaargestoomd om waarde te leveren voor de klanten en andere stakeholders. We hanteren het snelkookpanmodel (bootcampmodel). In 10 weken leren talenten de kneepjes van het online marketing vak.

Dit doen we zonder leraren maar met coaches. Zonder veel lessen maar met wekelijkse scrum bijeenkomsten en verschillende online tools. De 21e eeuwse vaardigheden zijn verweven in het programma om toekomst bestendig te worden.

Tijdens het proces ontwikkelt elke student zijn/haar eigen online leertraject. Het geleerde wordt direct toegepast. Zodat je in korte tijd leert door te doen. In teams wordt gewerkt met een agile werkmethode

Elk talent ontwikkeld zijn/haar eigen leertraject. Op hun eigen tempo bepalen ze hun eigen onlineleertraject om zich te bekwamen in de theorieën en modellen die nodig zijn om de klantervaring te optimaliseren. Ze nemen hun eigen device (laptop, tablet, smartphone, etc.) mee. Ze leren de wensen en behoeften van de doelgroep inzichtelijk te maken om zo een waarde gedreven strategie te bepalen. Ook proberen ze de klantreis zo goed mogelijk in kaart te brengen. Door het probleem van de klant op te lossen probeert de organisatie relevant te zijn.

Daarnaast voert men in teamverband met de scrum methode opdrachten uit om het geleerde direct in praktijk te brengen. We onderwijzen zo weinig mogelijk maar coachen de talenten naar het gewenste resultaat. Theoretische kennis die ze net hebt opgedaan door het volgen van online modules passen ze direct toe. Zo vergeten ze niet 50% van de stof die ze tot zich hebben genomen.

In teamverband runnen ze een webshop en proberen ze de acquisitie, conversie en retentie te optimaliseren. Men begint met het analyseren van de huidige situatie van een bestaande webshop om vervolgens experimenten uit te voeren. Daarna proberen ze de webshop te optimaliseren. 70% leren ze door te doen. 20% leren ze door te kijken naar en overleggen met anderen. 10% leren ze door theoretische ondersteuning van de gevolgde online modules.

We passen het snelkookpanmodel (bootcampmodel) toe. In korte tijd worden de talenten ondergedompeld in de principes van online marketing. Het hele traject duurt 10 weken en er worden circa 7 bijeenkomsten georganiseerd. Er vindt een introductie bijeenkomst plaats om de lijnen uit te zetten. Daarna worden de bijeenkomsten gebruikt voor sprint reviews en retrospectives. Natuurlijk kunnen ze altijd vragen stellen aan en kennis delen met verschillende stakeholders. Incompany trajecten zijn mogelijk.

De beste manier om je toekomst te voorspellen is door het zelf vorm te geven. Abilety maakt talenten en bedrijven bekwaam, behendig & wendbaar. Ability geeft talenten de mogelijkheid om zich snel te bekwamen in online marketing. Leer door te doen. Bij Ability worden talenten begeleid door Google en NIMA gekwalificeerde coaches. Ability wordt ondersteund door e-Academy.

Het resultaat: Afleveren van startklare professionals met passie, potentie, een doel en relevante kennis die direct waarde kunnen leveren voor klanten en andere stakeholders.

Vergelijk het met auto rijden. Leuk dat u de theorie weet. Maar dat wil nog niet zeggen dat u de auto kunt besturen. Dit is hetzelfde met online marketing. Leuk dat je de theorie weet. Maar kunt u hiermee een webshop analyseren, mee experimenteren en optimaliseren? Waarschijnlijk niet.

Veel goede online marketeers hebben het vak geleerd door te doen, te vallen en op te staan om weer verder te gaan. Bij ons krijgen talenten de mogelijkheid het geleerde direct in praktijk te brengen. Vanaf de start kunnen ze direct een webshop analyseren, mee experimenteren om acquisitie, conversie en retentie te optimaliseren. Zo maken ze veel (rij)uren en vergaren ze online marketing ervaring met een bestaande webshop.

Kies voor Abilety!

Abilety is anders dan overige online marketing opleidingen vanwege de snelle, gepersonaliseerde en praktische manier van leren.

Dit kunnen we waarmaken door de mogelijkheid te bieden om bestaande webshops te analyseren, mee te experimenteren om zo de acquisitie, conversie en retentie te optimaliseren. Er wordt gewerkt in teamverband volgens de scrum methodiek. Gamification en challenges maken het een uitdagend leertraject. Ondersteund door digitale modules, tools en begeleid door gecertificeerde professionals. 21e eeuwse vaardigheden zijn verweven in het programma om je toekomstbestendig te maken. Abilety staat immers voor bekwaam en behendig.