Waarom de opleiding van Abilety?

Voor talenten!

Het doel van Abilety is een actieve bijdrage te leveren aan een innovatieve maatschappij door relevante kennis te verspreiden.

Op dit moment kunnen veel vacatures op het gebied van online marketing niet worden ingevuld. Online marketeer staat in de top 5 van de meest gevraagde beroepen. Bedrijven kunnen hierdoor niet in voldoende mate groeien. Jammer voor bedrijven en de maatschappij. Maar ook jammer voor jou. Misschien laat je wel een hele mooie kans liggen om jezelf te ontplooien.

Abilety wil een bijdrage leveren om het tekort aan bekwame en behendige online marketeers terug te dringen. Dit doen wij door een efficiënte en innovatieve leertraject aan te bieden op basis van gamification en challenges. Binnen tien weken wordt je klaargestoomd om waarde te leveren voor de klanten en andere stakeholders. We hanteren het snelkookpanmodel (bootcampmodel). In 10 weken leer je de kneepjes van het online marketing vak.

Dit doen we zonder leraren maar met coaches. Zonder veel lessen maar met wekelijkse scrum bijeenkomsten en verschillende online tools. De 21e eeuwse vaardigheden zijn verweven in het programma om toekomst bestendig te worden.

Tijdens het proces ontwikkelt elke student zijn/haar eigen online leertraject. Het geleerde wordt direct toegepast zodat je in korte tijd leert door te doen. In teams wordt gewerkt met een agile werkmethode

Elke student ontwikkeld zijn/haar eigen leertraject. Op je eigen tempo bepaal je je eigen onlineleertraject om je te bekwamen in de theorieën en modellen die nodig zijn om de klantervaring te optimaliseren. Je neem je eigen device (laptop, tablet, smartphone, etc.) mee. Je leert de wensen en behoeften van de doelgroep inzichtelijk te maken om zo een waarde gedreven strategie te bepalen. Ook probeer je de klantreis zo goed mogelijk in kaart te brengen. Door het probleem van de klant op te lossen probeer je relevant te zijn.

Daarnaast voer je in teamverband met de scrum methode opdrachten uit om het geleerde direct in praktijk te brengen. We onderwijzen zo weinig mogelijk maar coachen je naar het gewenste resultaat. Theoretische kennis die je net hebt opgedaan door het volgen van online modules pas je direct toe. Zo vergeet je niet 50% van de stof die je tot je hebt genomen.

In korte tijd leer je de kneepjes van het online marketing vak door het geleerde direct in praktijk te brengen. Dit doen we met behulp van gamification en challenges. Individueel en samen met je team ga jij uitdagingen aan om de klantervaring te optimaliseren.

We passen het snelkookpanmodel (bootcampmodel) toe. In korte tijd word je ondergedompeld in de principes van online marketing. Het hele traject duurt 10 weken en er worden circa 8 bijeenkomsten georganiseerd. Er vindt een introductie bijeenkomst plaats om de lijnen uit te zetten. Daarna kun je de bijeenkomsten gebruiken voor je sprint reviews en retrospectives. Natuurlijk kun je altijd vragen stellen aan en kennis delen met verschillende stakeholders. Misschien loopt er wel een talent scout rond waar wij je aan kunnen bemiddelen.

De beste manier om je toekomst te voorspellen is door het zelf vorm te geven. Abilety maakt je bekwaam & behendig. Ability geeft jou de mogelijkheid om je snel te bekwamen in online marketing. Leer door te doen. Bij Ability word je begeleid door een Google en NIMA gekwalificeerde coach.

Het resultaat: Afleveren van startklare professionals met passie, potentie, een doel en relevante kennis die direct waarde kunnen leveren voor klanten en andere stakeholders.

Vergelijk het met auto rijden. Leuk dat je de theorie weet. Maar dat wil nog niet zeggen dat je de auto kunt besturen. Dit is hetzelfde met online marketing. Leuk dat je de theorie weet. Maar kun je hiermee een webshop analyseren, mee experimenteren en optimaliseren? Waarschijnlijk niet.

Veel goede online marketeers hebben het vak geleerd door te doen, te vallen en op te staan om weer verder te gaan. Bij ons krijg je de mogelijkheid het geleerde direct in praktijk te brengen. Vanaf de start kun je direct een webshop analyseren, mee experimenteren om acquisitie, conversie en retentie te optimaliseren. Zo maak je veel (rij)uren en vergaar je online marketing ervaring met een bestaande webshop.

Kies voor Abilety!

Abilety is anders dan overige online marketing opleidingen vanwege de snelle, gepersonaliseerde en praktische manier van leren.

Dit kunnen we waarmaken door de mogelijkheid te bieden om bestaande webshops te analyseren, mee te experimenteren om zo de acquisitie, conversie en retentie te optimaliseren. Er wordt gewerkt in teamverband volgens de scrum methodiek. Gamification en challenges maken het een uitdagend leertraject. Ondersteund door digitale modules, tools en begeleid door gecertificeerde professionals. 21e eeuwse vaardigheden zijn verweven in het programma om je toekomstbestendig te maken. Abilety staat immers voor bekwaam en behendig.